برای خرید پروژکتور خورشیدی حتما به این 5 ویژگی دقت کنید

عناوین مقاله

برای خرید پروژکتور خورشیدی به این 5 ویژگی دقت کنید

 

این روزها استفاده از پروژکتورها و چراغ‌های خیابانی خورشیدی به خصوص در مناطقی که دسترسی به برق شهری وجود ندارند، به دلیل سهولت استفاده از آن، بسیار رایج شده‌است.

پروژکتورهای خورشیدی، انرژی مورد نیاز را از خورشید جذب و در باتری ذخیره می‌کنند. از این پروژکتورها می‌توان برای تامین روشنایی در مناطق فاقد برق شبکه مثل جاده‌ها، زمین‌های کشاورزی، معادن، انبارها، محوطه باغ‌های شخصی و… استفاده کرد.

یکی از مزیت‌هایی که باعث شده است تا روز به روز‌اقبال عمومی نسبت به این تجهیزات بیشتر شود عدم نیاز به کابل‌کشی، نصب بسیار آسان و هزینه‌های پایین آن است.

یکی از نکات مهم که باید هنگام خرید پروژکتورهای خورشیدی در نظر بگیریم توجه به نوع باتری به کار رفته در آن است که باید دارای سیکل شارژ و دشارژ مناسب باشد. هم‌چنین به دلیل مصرفی بودن باتری، امکان تعویض داشته باشد.

 

پروژکتورهای خورشیدی و چراغ‌های خیابانی خورشیدی دارای فوتوسل هستند یعنی همزمان با تاریک شدن هوا روشن و با روشن شدن‌ هوا خاموش می‌شوند.

 

اگر کارخونه یا کارگاهی داری یا حتی ویلا و باغ و باغچه ای که دل نگران تامین روشنایی هستی، و یا مساحتِ فضایی که نیاز به روشنایی دارد زیاد هست و نگران هزینه های گزاف سیم کشی هستید مجموعه برقرسان  چراغ های خورشیدی و یا پروژکتور های خورشیدی را  خدمتتان معرفی میکند که بدون نیاز به برق شهری و دردسرهای سیم کشی و فقط با استفاده از نور خورشید محوطه سر باز و پوشیده ی شما را  روشن میکند.

 

 

1.پرژکتورها با نورکم و پخش (SMD  ) وپرنور و متمرکز ( COB )

اگر محوطه بزرگی از ملک شما نیاز به روشنایی دارد و صرفا نیاز به میزان کمی نور برای ازبین بردن تاریکی دارید پیشنهاد ما پروژکتورهایست که با توجه به مدل چیپست های داخل پرژکتوراز قابلیت پخش نور بالایی برخوردار هستند.

 

و طبعا اگر نیاز به نوری متمرکز با شدت بالا برای روشنایی محوطه خود دارید از چیپست های قدرتمندی که در پرژکتور های این مدل کار شده است استفاده کنید.

 

اکثر پروژکتورها و‌ چراغ‌های خیابانی خورشیدی دارای ریموت کنترل هستند که می‌توان به وسیله آن پروژکتور را روشن و خاموش یا نور آن را کم و زیاد کرد و یا با تنظیم تایمر، دستگاه به صورت خودکار، خاموش و روشن می‌شود.

 

2.نوع باتری داخل پروژکتور

امکان دسترسی به باتری یکی از عوامل مهم درانتخاب پروژکتور خورشیدی است زیرا باتری ها عمر محدودی دارند و میتوان گفت اولین قطعه ای که در این پروژکتور ها به مشکل میخورند باتری آنها هستند و امکان تعویض آسان آن یک مزیت مهم برای پروژکتور است.

ظرفیت باتری یکی از عوامل مهم در انتخاب پروژکتور خورشیدی است و در صورتی که در طول شب به صورت کامل میخواهید پروژکتور روشن باشد باید قبل از خرید مقدار ظرفیت باتری بررسی شود.

 

3. مقاومت در برابر آب و گرد و خاک IP68

جنس بدنه پروژکتور هم در عمر و کارکرد پروژکتور تاثیر زیادی دارد و ترجیحا بدنه فلزی (آلومینیوم ) بر دیگر بدنه ها اولویت دارد.

احتمالا هدف شما از خرید پروژکتور‌خورشیدی، نصب آن‌‌ها در فضای باز است و این احتمال وجود دارد که در معرض بارندگی قرار بگیرند پس حتما دارای IP67 یا بالاتر باشند.

 

4.پنل جدا و یا پنل متصل

باید بررسی کرد مکانی را که میخواهد روشن کنید در طول روز دسترسی به نور خورشیدی دارد یا خیر و بسته به این شرایط پروژکتور با پنل خورشیدی جدا یا پروژکتوری با پنلی سرخود  تهیه کنید.

 

 

به عنوان مثال کارگاهی رو در نظر بگیرید که در داخل سوله ، از نور مستقیم خورشید محروم است و آفتاب صرفا از پنجره ها به داخل میتابد از آنجایی که نور پشت پنجره به صورت ذره بینی روی پنل اثر گذاشته و همچنین از میزان شدت ان میکاهد پس ما نیاز داریم که از نور مستقیم خورشید استفاده کنیم .

 

به این منظور از پروژکتورهای خورشیدی پنل جدا استفاده میکنیم. به صورتی که پروژکتور را داخل سوله نصب کرده ولی پنل ان را که حدودا سیم رابط 5 متری به ان متصل است به روی بام سوله انتقال داده و آنجا نصب میکنیم.

 

به این صورت هم از نور مستقیم خورشید بهره میبریم و هم این که داخل محیط سربسته خودمان را نورانی میکنیم.

این موضوع تنها تفاوت پروژکتورهای پنل جدا با پنل سرخود هستند.

 

5.میزان نوردهی و ارتفاع مناسب نصب پرژکتور ها

باید بسته به مساحت فضایی را که میخواهید روشن کنید ظرفیت  نوردهی پروژکتور را انتخاب کرد.

 

هم‌چنین برخی از این پروژکتورها و چراغ‌های خیابانی دارای سنسور‌ حرکتی هستند که باعث می‌شود هنگام تردد در اطراف آن، شدت روشنایی افزایش یابد.

 

 

یکی از نکاتی که هنگام خرید پروژکتور خورشیدی باید در نظر بگیریم این است که معمولا توان اعلام‌شده توسط سازنده که روی بدنه پروژکتور و جعبه هک شده، توان نامی دستگاه است و توان واقعی آن نیست و همیشه باید بسته به کیفیت پروژکتور، توان واقعی را کمتر از توان نامی در نظر بگیریم.

آیا نصب پروژکتورهای خورشیدی به نصاب حرفه‌ای نیاز دارد؟

خیر تمام پروژکتورهای خورشیدی آسان نصب هستند و نیاز به تخصصی برای نصب ندارند.

مدت زمان عمر پروژکتورهای خورشیدی چقدر است؟

عمر پروژکتورهای خورشیدی معمولا در صورت استفاده مدام از 5 تا 10 سال عمر مفید دارند و اولین قطعه ای که در پروژکتور های خورشیدی بعد از این مدت با مشکل مواجه میشوند باتریهای آنها میباشد و بقیه قطعات از پنل خورشیدی تا صفحه ال ای دی نورانی بیشتر از 10 سال دارند.

مجموعه برقرسان با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه انرژی های خو رشیدی آماده خدمات رسانی به شما عزیزان میباشد.

 

نگران تامین روشنایی محوطه ویلا خود نباشید و با خیالی آسوده از پروژکتورهای خورشیدی فضای خود را نورانی کنید.

 

برای مشاوره رایگان و انتخاب بهترین پروژکتور خورشیدی متناسب با مصرف روزانه شما حتما با تیم مشاوران  تماس بگیرید.

تماس با ما

0
شما این محصولات را انتخاب کرده اید  0

سبد خرید شما خالی است.