5 تا از مهم ترین ویژگی های پکیج برق خورشیدی قابل حمل (عشایری)
دسترسی به برق خورشیدی قابل حمل یکی از دغدغه هایی است که همیشه ذهن ما را درگیر نحوه تامین آن برای نیاز های روزمرگیمان می کند، مخصوصا شارژ تلفن همراه که نسل جدید بیش از پیش وابسته به آن هستند.
اگر کوه نورد ، صحرا و بیابان گرد ، زنبور دار و یا اهل کمپ های گردشگری هستید این محصول یکی از ضروری ترین و کاربردترین ابزار حیاتی شماست . سه عدد لامپ برای روشنایی، قابلیت شارژ دستگاه توسط پنل خورشیدی و برق شهری ، پورت USB هایی برای شارژ گوشی همراه ، سبک ، کم حجم و ضد آب بودن آن تماما ویژگی یک پک اضطراری و کاربردی برای شما به حساب می آید.
دسته دیگری که این پک عشایری مورد نیازشان هست نگهبانان شب گرد شهرک های صنعتی و یا ویلایی هستند ، که جدا از استفاده از روشنایی ، دیگر نگران شارژ گوشی همراه خود نیستند.
شاید شما هم اقامت موقت در مکانی بدون دسترسی به برق ویا نور را مخصوصا در شب تجربه کرده باشید ،نبود روشنایی بسیار مشکل هست این محصول با هزینه بسیار کم مشکل شما را برطرف خواهد کرد.
در این مقاله به 5 تا از ویژگی های مهم پکیج برق خورشیدی قابل حمل یا پکیج برق خورشیدی عشایری این دستگاه های دوستدار محیط زیست میپردازیم.
پورت های خروجی 12 ولت پکیج های خورشیدی توانایی روشن کردن چندین چراغ ،که هر کدام از چراغ ها دارای 5 متر سیم هستند را دارند، که چند نفر به صورت همزمان میتوانند از نور آن ها به فاصله چند متری از هم استفاده کنند.یک نور لنزی هم جلوی خود پکیج را روشن میکند
در نظر داشته باشید که لامپ های پکیج های قابل حمل خورشیدی از نوع 12 ولت هستند و تفاوت ساختاری زیادی با مدل های عادی لامپ های 220 دارند ، داخل کیف همراه این پکیج ها به تعداد کافی لامپ مخصوص خورشیدی قرار داده شده است.
2- شارژ تلفن همراه
پکیج های قابل حمل دارای پورت های USB هستند که با آمپراژ های مختلف قابلیت شارژتلفن همراه را دارند.
معمولا یکی از پورت های USB شارژر عادی و دیگری به صورت Fast Charge توانایی شارژ تلفن های همراه شما را دارند. لازم به ذکر که حتی با اتصال یک اینورتر شبه سینوسی ساده هم میتوانید با برق 220 ولت خروجی اینورتر که به مانند برق شهری است با همان شرایط یکسان تلفن های همراه خود را شارژ کنید.
3- قابلیت شارژ با پنل خورشیدی و همچنین با برق شهری
پنل های خورشیدی که توانایی تبدیل نور خورشید به برق الکتریسیته را دارند این موقعیت را برای ما فراهم میکنند که به صورت روزانه بتوانیم علاوه بر این که از برق خورشیدی تولید شده در روز استفاده کنیم ، بخشی از آن را در باتری تعبیه شده در پکیج ذخیره کنیم تا در شب و نبود نور خورشید از برق ذخیره شده بهره ببریم.
لازم به ذکر است که در صورت دسترسی به برق شهری می توانیم با سرعت بالاتری باتری پکیج را شارژ کرده و خیال خودمان را از پر بودن باتری پکیج به عنوان مثال، برای شروع سفر و یا ادامه آن راحت کنیم.
4- نشانگر میزان شارژ باتری
اولین لازمه مدیریت مصرف بهینه، دانش به اطلاعات کاربردی به مانند: میزان برق باقی مانده و از همه مهمتر شناخت به نمودار شارژ و دشارژ انواع باتری هاست. به زبان ساده میزان تخلیه شارژ باتری در صورت استفاده غیر اصولی ، به صورت تصاعدی است و با دشارژ ناگهانی شما را شگفت زده میکند ولی با علم بر میزان شارژ باقی مانده باتری و مدیریت مصرف آن با خیالی آسوده تر از پکیج خورشدی قابل حمل خود استفاده کنید.
5- انتخاب میزان شدت نور
با توجه به میزان انرژی محدود باتری به منظور کاربردی تر شدن این پکیج ها مجبور به مدیربت مصرف، مخصوصا در شب ها هستیم
به همین منظور پورت های فتوسل دار به همرا ولوم شدت نور در این پکیج های خورشیدی قابل حمل تعبیه شده که به میزان مورد نیازمون از انرژی باتری استفاده کنیم.
لازم به ذکر است که برای مصارف خاصی، یک چراغ چشمک زن تعبیه شده است که هر 20 ثانیه یکبار برق به آن میرسد و چراغ آن برای 1 ثانیه روشن میشود (اگر نیاز به آژیر هم دارید ، میتوانید از همین پورت استفاده کنید)
سایر ویژگی های پکیج خورشیدی قابل حمل:
بدنه از جنس فلز با رنگ الکترواستاتیک
دارای محافظ باتری در مقابل دشارژ بیش از حد
دارای محافظ الکتریکی در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار
امکان شارژ باتری دستگاه در طول روز با پنل خورشیدی بدون نیاز به روشن بودن دستگاه
دارای یک عدد ورودی ۱۲ ولت به منظور شارژ از طریق برق شهری به کمک آداپتور
امکان تغییر توان ذخیره سازی دستگاه با توجه به نیاز مشتری از جمله ۵۰ وات، ۷۰ وات و …
طبیعت را با انرژی های نو و پاک باید حفظ کرد و به نسل آینده هدیه داد.